Adăugat pe 4 May 2013, la categoria Concursuri, De-ale trupei, Evenimente, Spectacole |

Micuții au interpretat in semifinală o coregrafie inspirată după piesa Poker Face a binecunoscutei Lady Gaga. Show-ul pe care l-au realizat pe scenă a fost unul exploziv, reușind din nou să ridice sala in picioare. (Ca să va convingeți, il puteți urmări dând click aici.) Publicul i-a acompaniat cu ropote de aplauze, fiind cu greu potolit la insistențele lui Bendeac, care a a explodat la rândul lui:

“Escrocherie sentimentală faceți cu Lady Gaga!! Când am auzit ca începe Poker Face am simțit că-mi face inima boom! Nu pot să vă spun decât că aveți un coregraf cu viziune, ceea ce este foarte rar.” au fost afirmațiile lui Bendeac ,,Da! Corect!” l-a completat CRBL. ,,Alina unde e, apropo?” a continuat Bendeac cautând-o cu privirea in sală pe coregrafa trupei. ,,Aaalina, ce dor mi-a fost de tine! Nu pot să spun decât atât:  I’m your biggest fan/ I’ll follow you until you love me/ Papa-paparazzi….” a parafrazat el cu versuri din Lady Gaga, evident.    ,,Saru’mana. Băi. Merci, din nou, merci! Vezi că mai ai câteva melodii de pregătit!” a mai spus Mihai Bendeac. După ce, la invitația lui Jorge, in ovațiile sălii, Alina urcă, emoționată, pe scenă alături de copii, jurații concluzionează:

,,Ați fost foarte buni in preselecții, ați fost foarte buni și azi, din nefericire va trebui să vă dau o steluță …… GALBENĂ. Take that baby!!” a fost, in stilul lui caracteristic, decizia juratului Bendeac.

“Sunteți foarte buni, se vede că ați muncit la acest moment. Sunteți talentați și nu-mi rămâne decât să vă dau o steluță aurie!” a spus si Monica, in ovațiile lui Bendeac.

“Eu cred ca …. era să fac o greșeală, doar din cauza acestor fani și susținători ai voștri pentru că …. stau și mă gândesc… e un concurs foarte strâns….și am văzut unele, altele care nu mi-au plăcut… așa că.. din partea mea aveți o steluță …. AURIE!” a fost și decizia lui CRBL.

,,DANCE WORLD, trei steluțe aurii!!!!” a concluzionat Jorge, prezentatorul emisiunii.

Pentru a accede in marea finala, copiii trebuiau să fie aleși de unul din membrii juriului sau să fie votați de către public. Micuții iși puneau mari speranțe că vor fi favoriții lui Bendeac, cel care, in preselecții, extaziat și atunci de coregrafia lor – ,,Telephone”, inspirată tot din Lady Gaga, le-a declarat: ,,In numele tuturor fanilor Lady Gaga din România, vă mulțumesc pentru ca ați venit astăzi aici. Sunt cel mai mare susținător al vostru din acest moment pentru marea finală!”

Copiii, încântați, doriseră să-i facă din nou o surpriză juratului in semifinală, cu o coregrafie inspirată tot din Lady Gaga. Pentru acest lucru, au muncit intens, au creat un număr de la ,,zero”, împreuna cu coregrafa lor de excepție (sau cu viziune, așa cu a spus Bendeac). Un lucru admirabil pentru vârsta lor!

 

Gala a continuat……

Însă, la final, Bendeac, spre surpriza tuturor, a ales, ca pentru finală, să meargă un alt concurent… Lăsăm ca TIMPUL să decidă dacă a greșit sau nu!

Le mai  mai rămăsese o singură șansă, ca publicul să-i voteze! Sorții au fost însă nedrepți, pentru că au trebuit să concureze in popularitate cu dansatorii lui Connect-r, cel mai in vogă interpret al momentului, a cărui pagină de facebook avea, la momentul respectiv nu mai puțin de 621k (621.000) de aprecieri… Ce a urmat, e simplu de ghicit!

Acum e liniște. S-a încheiat o bătălie, dar nu si ,,războiul” . A fost o experiență unică, ce a dus prestigiul școlii la un alt nivel. Cel mai bine a simțit acest lucru Alina, coregrafa lor: ,,Copiii sunt foarte bine pregătiți și cred ca au făcut față acestui show unde au concurat cu persoane care au mai multi ani de dans decât au ei de viață! Sunt mândră de ei! Ieri, după rezultatul votului, au plecat acasă cu fruntea sus! Erau mândri de ei… Aveau puterea de a o lua de la capăt, de a începe antrenamentele pentru Cupa Mondială a Dansului, unde vor reprezenta România!”

Si acum nu ne rămâne decât să-i prezentăm pe cei opt copii care au reprezentat cu mândrie școala Dance World la ,, Romania dansează”:

Adina, Ana, Daria, Ilinca, Maria I, Maria mare, Maria mica, Mario.

Mai multe despre isprăvile lor puteți găsi si pe blogul lui Claudiu.

 

SnapShot(74)